Taze Çıkanlar

Post Top Ad

Your Ad Spot

31 Ocak 2019 Perşembe

Margot Robbie'nin Oynadığı İzlemeniz Gereken 10 Film

                               

Margot Robbie, gerek sahip olduğu kusursuz fiziğiyle gerekse sergilediği oyunculuk performansıyla birçok seyircinin ilgisini büyük oranda çekmiş bulunmakta. Sergilediği performans sayesinde karşımıza daha birçok kaliteli filmle beraber çıkacak gibi duruyor. Bunlardan en etkileyici performanslarını gösterdiği  10 filmi karşınızda🤗

1-Para Avcısı (Wolf Of Wall Street)- 2013 İmdb:8,2

Yönetmen: Martin Scorsese
Senarist: Terence Winter, Jordan Belfort
Oyuncular: Leonardo Di Caprio, Jonah Hill, Margot Robbie

   Jordan Belfort'un gerçek hayatından esinlenerek beyaz perdeye aktarılan film, Belfort'un borsa bankerliği yaparak elde ettiği büyük zenginliğin ardından bu paraları işlediği cinayetlerle, yaptığı kaçak işlerle ve uyuşturucuyla nasıl kaybettiğini konu alıyor. Filmde Margot Robbie, Jordan Belfort'un eşi ''Naomi Lapaglia'' karakterine hayat veriyor. Bu karakter  sahip olduğu özellikler bakımından biraz para düşkünü ve ilgi müptelası. Aynı zamanda  güzelliğini ve seksiliğini istediklerini elde edebilmek için kullanan bir kişilik. Burada Robbie rolünü çok iyi oynuyor.


2-Suicide Squad: Gerçek Kötüler-2016 İmdb:6,1

                                   
Yönetmen: David Ayer
Senarist: David Ayer
Oyuncular: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie

    Gizli bir devlet örgütü yaklaşan tehlikeye karşı ''Suicide Squad'' adında bir tim kurmaya karar verir. Yalnız bu tim hapishanede gözetim altında tutulan azılı suçlulardan oluşmaktadır. Örgüt, ekibe dünyayı kurtarmaları karşılığında hapisten çıkma sözü verir. Bunun üzerine suçlular teklifi kabul eder ve misyonları için yola çıkarlar. 
   Marget Robbie burada Joker'in sevgili olan Harley Quinn'e hayat veriyor. Quinn'i canlandırırken Robbie, hareketleri ve mimikleriyle izleyicinin karakterle çok derinden bir bağlantı kurmasını sağlıyor.  

3-Tarzan Efsanesi(The Legend Of Tarzan) -2016 İmdb:6,3


Yönetmen: David Yates
Senarist: Adam Cozard, Craig Brewer,
Oyuncular: Alexander Skarsgard, Rory J.Saper, Christian Evans, Margot Robbie

    Londra'ya sevgilisiyle dönen Tarzan şehir hayatına yavaş yavaş alışmaya çalışmaktadır. Bu sırada meclisin ticari ataşesi olması için Kongo'ya davet edilir. Belçika kralının elçisi, Tarzan'ı bir intikam oyununda piyon olarak kullanmaya karar kılar. Bu sırada Tarzan'a  eski evi ormanın yakınında, bir maden kampı kurulduğu üzerine haber gelir. Bunun üzerine ormana geri dönen Tarzan, maden kampıyla alakalı detaylı araştırmalar yapmaya başlar.
   Margot Robbie burada Tarzan'ın sevgili ''Jane Clayton'' rolüne hayat vermektedir. Oynarken de gayet güzel bir performans sergilemiştir.

4-Ben,Tonya(I,Tonya) -2017 İmdb:7,5

Yönetmen: Craig Gillespie
Senarist: Steven Rogers
Oyuncular: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janey

    Gerçek bir hikayeden  uyarlanan film ünlü bir patencinin başından geçen olayları anlatmaktadır.
   Tonya, ünlü bir patenci olmaya çalışan çok hırslı bir kişiliktir. Şampiyonada her geçen gün daha üst sıralara yükselen sporcunun hayatına eski sevgilisinin tekrar girmesiyle birlikte her şey allak bullak olur. Eski sevgilisi yaptığı işe  ve ona sürekli müdahalelerde bulunmaktadır. Tonya bu sorunun üstünden gelmeye çalışır.
    Margot Robbie, ana karakter ''Tonya''ya hayat vermektedir. Karakterin sahip olduğu ruh halini izleyicilere çok güzel bir şekilde aktarmıştır.

5-Fokus(Focus)-2015 İmdb:6,6

Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa
Senarist: Glenn Ficarra, John Requa
Oyuncular:Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro

Orta yaşlarda usta bir dolandırıcı olan Nick bir iş üzerindeyken, hayatına daha önceden dahil olan bir kadını tekrar görür. Tam bir flört ustası olan kadın Nick'in planlarını alt üst etmeye başlar.
   Marget Robbie, bahsettiğimiz bu kadına yani ''Jess''e hayat vermiştir. Sahip olduğu yetenekleri sayesinde bu rolü de çok iyi bir şekilde oynamıştır.

6-Whiskey Tango Foxtrot-2016 İmdb:6,6

Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa
Senarist: Robert Carlock, Kim Baker
Oyuncular: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman

    Afganistan'a orada yaşanan savaş hakkında röportaj yapmaya ve video çekmeye giden Kim Baker adında bir gazetecinin başından geçen olayları ele alır film. Yaşanan çatışmalar ve beraberindeki sert ortam gazetecilik yapmayı Kim için zor hale getirir. Ancak o yine de pes etmeyip kendisinden istenilen haberi elde etmek için her şeyi yapacaktır.
  Margot Robbie, burada  Kim Baker'a olaylarda yoldaşlık eden  ''Tanya Vanderpoel'' karakterine hayat vermektedir.

7-Güle Güle Cristopher Robin(Goodbye Cristopher Robin)-2017 İmdb:7,1
                               
Yönetmen: Simon Curtis
Senarist: Frank Cottrell Boyce, Simon Vaughan
Oyuncular: Domnhall Gleesson, Margot Robbie, Kelly Macdonald

   Film, yazar AA. Milne ve oğlu Cristopher Robin arasındaki yaşanan olayları ele almaktadır. Yaşanan bu olaylar efsane çizgi film karakteri Winnie The Pooh'un  ortaya çıkmasını sağlayacaktır.
Filmde Robbie Cristopher Robin'in annesi ve AA Milne'nın eşi ''Daphne Milne'' karakterine hayat vermektedir.

8-İskoçya Kraliçesi Mary(Mary Queen Of Scouts)-2018 İmdb:6,5
          
Yönetmen: Josie Rourke
Senarist: Beau Willimon, John Guy
Oyuncular: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden

    Film,taht için  kan bağına sahip iki insanın birbirlerini alt etmek için yaptığı haince planları anlatmaktadır. Mary Stuart, kuzeni Kraliçe 1. Elizabeth'i tahtından düşürmeye çalışmaktadır. Buna karşın  tahttaki kuzeni de ona karşı boş durmaz ve  hapsedilip ardından idam edilmesi için uğraşır.
Margot Robbie, burada Kraliçe Elizabeth rolüne hayat vermektedir. Sahip olduğu yükle  hayattan yorulmuş ancak aynı zamanda bir o kadar da korkusuz kalmayı başaran kraliçeyi  müthiş bir şekilde canlandırmaktadır.

9-Zamanda Aşk(About Time)-2013 İmdb:7,8

Yönetmen:Richard Curtis
Senarist:Richard Curtis
Oyuncular:Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

  21 yaşındaki Tim, zamanda geriye gitmenin yollarını babası sayesinde öğrenir. Geriye giderek geçmişte yaşadığı olaylara baştan sonra şekil verebilmektedir. Ardından bir kıza aşık olur ancak aşık olduğu kızla ilişkisini sürdürmesi biraz zor ve aynı zamanda tuhaf olacaktır.
   Margot Robbie bu filmde çok fazla rol almamasıyla birlikte Tim'in çekici bulduğu karakterlerden biri olan güzel ve seksi  ''Charlotte''a hayat vermektedir. Karakteri güzel bir şekilde canlandırmıştır.

10-Zachariah İçin Z(Z For Zachariah)-2015 İmdb:6,0

Yönetmen: Craig Zobel
Senarist: Nissar Modi, Robert C. O'Brien
Oyuncular: Chiewetel Ejiofor, Chris Pine, Margot Robbie

   Dünyaya ölümcül bir hastalık yayılmıştır. Sadece çok az kişi hayatta kalmayı başarır.  Bunlardan üçü John Loomis, Ann Burden ve Caleb'dir. İlk başta John Loomis'in ile Ann Burden'ın  tanışması  bir şelalenin yanında Ann'in John'u şelale suyunun hastalık taşıdığına dair uyarmasıyla başlar. Ardından bir gün yolda ani bir şekilde Caleb'i görürler ve onunla yakınlaşmaya başlarlar. O da bu sayede ekibe dahil olur. 
   John, Ann'den hoşlanmaktadır. Caleb, Ann'le tanıştıktan sonra o da  hoşlanmaya başlar. Böylece sıkıntılı bir aşk üçgeni açığa çıkar.
   Robbie, filmde güneyli bir kız olan  ''Ann Burden'' karakterini çok iyi bir şekilde oynamış karakterin sahip olduğu Konuşma biçimini, hareketlerini, mimiklerini izleyiciye güzel bir biçimde aktarmıştır.
Not:

Nice Güzel Filmler İzlemeniz Dileğiyle🎥🎥🎥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar