Taze Çıkanlar

Post Top Ad

Your Ad Spot

15 Şubat 2019 Cuma

Sosyal Medyada Son Zamanların En Çok Konuşulan İsmi Reynmen Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey


  

Reynmen gerçek ismiyle Yusuf Aktaş, sosyal medyada son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmiştir. Videolarında elde ettiği tıklanma sayısı onu çok popüler hale getirmiştir. Özellikle Youtube'da yayınladığı ''Derdim Olsun'' şarkısıyla Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu tıklama rekorunu egale etti. Peki bu kadar popüler olan Yusuf Aktaş nereli, nerede doğdu, hangi okullarda okudu, neyi seviyor, neyi sevmiyor? Kafanızda dönen bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

    Yusuf Aktaş 1995 yılında İstanbul Bağcılar semtinde dünyaya gözlerini açmıştır. Bir ablası ve erkek kardeşi var. Annesinin ismi Nasibe, babasınınki ise Rahmi'dir.

   İlkokuluAhmet Kabaklı ve ardından Fatih Sultan Mehmet ilköğretiminde tamamlamıştır. Liseye Başakşehir Lisesi'nde devam ettikten sonra okuldan ayrılmış ve açıköğretimden liseyi tamamlamaya karar vermiştir. Şuan ise Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.
  
 Sosyal medya hayatına ilk olarak Scorp yayınlarıyla başlamıştır. Yaptığı çekimler çok tuttuğu için bu işi ilertlemeye karar verip Youtube'da kanal açmıştır.

  Zamanında Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile ''Sie Liegt İn Meinen Armen'' şarkısını söylemiş ve bu sayede büyük ilgi toplamıştır.

  Ünlü Futbolcu Cenk Tosunla İngiltere'de buluşup birlikte Playstation oynamışlardır.

  2018 yılında Aktör Dwayne Johnson ile Hong Kong'ta röportaj yapmıştır.

    Yakın bir tarihte dünyaca ünlü Youtuber Logan Paul'ün Los Angeles'taki evine gitmiş ve onunla alakalı video çekmiştir.

 Aynı tarihlerde Amanda Cerny ile yaptığı bir röportajı Youtube'da yayınlamıştır.

  Başka bir videosundaysa Acun Ilıcalı'yla Survivor'un çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde buluşmuş ve onunla yaptığı gezilerle alakalı bir video yayınlamıştır.

   Şuan yaklaşık olarak Youtube'da 3.9 milyon abone sayısına sahiptir. Son yayınladığı videolardan biri olan ''Derdim Olsun'' 100 milyon izlenme sayısına ulaşmıştır.

 Youtube'da kuşkusuz ünlü insanlarla birlikte yaptığı etkinlikler sahip olduğu videoların tıklanmasında çok büyük etkide bulunmuştur. Ardından da gerisi çorap söküğü gibi gelmiştir zaten...İleri ki günlerde yayınlayacağı popüler videolarla gündemde çok daha uzun süre kalacağa benziyor.

                  Sizin Kendisi Hakkındaki Görüşleriniz neler?
                       Değerli Yorumunuzu Aşağı Bırakıverin 🤗










1 yorum:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar