Taze Çıkanlar

Post Top Ad

Your Ad Spot

1 Şubat 2019 Cuma

Sevgilinizden Yeni Ayrıldıysanız 14 Şubat'ta Yapmanızı Önerdiğimiz 10 Madde

   

  
  14 Şubat, sevgili çiftler için çok güzel geçerken bekarlar için bazen o kadar da güzel olmayabiliyor. Çünkü bekar arkadaşlar bu tarihte ''benim niye sevgilim yok,hayat niye böyle gibi?'' sorulara yönelip depresyona girebiliyorlar. Siz de eğer bu durumda kalacaklardansanız aşağıda listelediğim 10 maddeyi uygulamanızı tavsiye ederim.

1.Kendinize O Gün Bakım Yapın.


  Kuaföre gidebilir, manikür-pedikür yaptırabilir ya da spora gidebilirsiniz.Kendinizi şımartmaya karar verdikten sonra masaj salonuna, saunaya  ya da sizi rahatlatacak neresi varsa oranın yolunu tutabilirsiniz.

2.Kendinize Yeni Bir Şeyler Satın Alın.

    Alışverişe çıkarak önceden beğenmiş olduğunuz bir kıyafeti ya da gezerken çok hoşunuza giden takı, eşya, giysi ve süs eşyası gibi ürünleri satın alabilirsiniz.

3.Acınızı Kabullenmenize İzin verin.

   Ne kadar yaşanan olayları unutmaya çalışsanız da başınızdan güzel olmayan bir hadise geçti. Bu olayı  görmemezden gelmek kendinize bir nevi yalan söylediğiniz anlamına gelir. Acınızla yüzleşin ve gerekirse ağlayın. Emin olun çok kısa bir sürede rahatlayacaksınız.

4.Seks ve Aşk Hayatı Hakkında  Bir Belgesel İzleyin.

  Yaşadığınız olaya farklı bir bakış açısından yaklaşmanızı sağlayacaktır. Bu konuda Christiana Amanpour'un  ''Sex ve Dünyada Aşk''unu  ya da Discovery Channel'ın  ''Seks Başvurusu Bilimi'' adlı belgeselini izleyebilirsiniz.

5.Sizin Gibi Bekar Olan Arkadaşlarınızla Bir Program Ayarlayın.

   Elbet sizin gibi şuan yalnız olan arkadaşlarınız vardır. Hep birlikte bu arkadaşlarınızla gezmeye gidebilirsiniz ya da onları eve çağırarak yemek yapabilir afiyetle yiyebilirsiniz. Bu konuda yapabileceğiniz çok fazla şey var.

6.En Sevdiğiniz Aktör ya da Aktristin Filmlerini İzleyebilirsiniz.

  Bu sayede hem eğlenmiş olursunuz hem de sinema kültürünüze katkıda bulunursunuz.

7.Yakındaki bir Derneğe Gidebilir Gönüllülük Yapabilirsiniz.

  14 Şubat'ta dünyanın daha iyi bir yer olması için çalışabilirsiniz. Hatta tek o günle yetinmeyip hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz gönüllü olmayı.

8.Telefonunuzu  Kapatın.

  Telefonunuzu sessize alarak sosyal medyada paylaşılan sevgili fotoğraflarından kendinizi soyutlayabilir bu sayede moralinizin bozulmasını engellersiniz. Bunun yanında yapmak istediğiniz diğer aktivitelere daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

9.Eski Sevgilinizin Sizle Birlikteyken Yapmanızdan Hoşlanmadığı Şeyleri Yapın.

  Sevgilinizle birlikteyken yapmak istediğiniz birçok şeyi sırf o rahatsız oluyor diye kısmış olabilirsiniz ama artık o yok ve şuan özgürsünüz.Bu yüzden yapmak istediğiniz herhangi şeyi gönlünüzce yapabilirsiniz. 

10.Olumlu Yönde Radikal Kararlar Alın.

  Sahip olduğunuz saç renginizi farklılaştırabilir ya da giydiğiniz kıyafetleri değiştirebilirsiniz.Bunun yanında kendinize yapılacaklar listesi oluşturarak hedeflerinizi nasıl gerçekleştirebileceğinizi araştırabilirsiniz. Yaşadığınız üzüntüyü pozitif bir forma sokarak gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinize kendinizi adayabilirsiniz.

Not:

Ruh ikizinizi en kısa sürede bulmanız dileğiyle💌💌💌

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar