Taze Çıkanlar

Post Top Ad

Your Ad Spot

12 Şubat 2019 Salı

Ünlüler Hakkında Bilinmeyenler


    Her gün ünlüler hakkında sürekli yeni olaylar ve gelişmeler öğreniyoruz ancak genel olarak nereden geldikleri ve daha öncesinde hangi mesleklerle uğraştıkları hakkında sahip olduğumuz bilgi düzeyi ne yazık ki fazla değil. Biz de bu konuda sizin için spot bilgilerden oluşan bir liste hazırladık. İyi okumalar...

1. Seda Sayan
  Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın gerçek ismi aslında çok farklı. Asıl adı Aysel Gürsaçer'dir.Kendisi Seda Sayan ismini sadece sahne amaçlı kullanmaktadır. Sonrasında Kullandığı sahne ismi ve sahne performansı sayesinde üne kavuşmuştur.

2. Burak Özçivit
  Best modele gönderdiği ilk fotoğrafı ön elemeyi geçemeyerek çöpe atılmıştır. Ardından ajansta çalışan biri tarafından fark edilmiş bu sayede ön elemeyi geçmeyi başarmıştır.

3. Acun Ilıcalı
   Acun Ilıcalı ünlü olmadan önce Bağdat Caddesinde bir blue jeans dükkanı açmış ancak işler yürümeyince kapamak zorunda kalmıştır. Ardından Kanal D spor servisinde 200tl maaşla işe girmiştir.

4. Şahan Gökbakar 
    Ünlü komedyen, doğum gününde babasını bir trafik kazası sonucunu kaybetmiştir. Babası ölmeden önce 6 ay boyunca babasının işleri sebebiyle Suudi Arabistan'da yaşamıştır.

5. Hazal Kaya
    Kendisinin birçok konuda başarısı ve yeteneği var. 7 yıl boyunca bale yapmış ve 7 yılda keman çalmış. Yüzmeyle uğraşıp birçok madalya kazanmıştır. Çok iyi tango yapıyor, annesinin ve babasının avukat olmasından ötürü hukuk konusunda detaylı bilgisi var, çok iyi derecede italyanca ve ingilizce konuşuyor. Daha ne olabilir acaba?

6. Turabi
   Yoksul bir çocukluk geçiren Turabi küçüklüğünde annesinin yanında terzi dükkanında çalışmıştır. Yaşadığı yerdeki gelinlerin çeyizliklerinin çoğunu o dikmiş. Yaşadığı yerde insanlar dövüşmek yerine sözlü olarak birbirlerine laf atarlarmış. Turabi'nin de kafiyeli cümleler kurma yeteneği burdan geliyor. İlerleyen zamanlarda yaşadığı yerden ayrılıp Tayvan'a dövüş öğrenmeye gitmiş ve ardından da survivora katılmış

7. Ozan Güven
   Ozan Güven'in asıl mesleği ayakkabı tezgarlığıdır. Ünlenmeden önce bir mağazada uzun yıllar boyunca çalışmıştır. Daha sonra kazandığı ünlü olup kendi ayakkabı mağazasını açmıştır.

8. Cem Yılmaz
   Ünlü komedyen bir zamanlar Leman Dergisinde yazar olarak çalışıyordu. ''Çekirge'' adında bir köşe yazısı mevcuttu. Ardından ''Korkunç Tilbe ve Soru Adamcıkları'' adında bir çizgi karakter yarattı. Daha sonra Leman Dergisine ait kafelerde çıktığı gösteriler sayesinde ünlü olmaya başladı.

9. Serdar Ortaç
   Ünlü şarkıcının asıl mesleği ''tornacılık''. Babasının isteği üzerine Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna-Tesviye bölümünden mezun oldu. Babası bu bölümü okumasını istedi çünkü kendisi de tornacıydı. Ardından bir radyo programına katılmaya başladı ve burada söylediği bir şarkı sayesinde şöhret kapıları açıldı.

10. Şener Şen
     Ünlü oyuncunun gerçek mesleği öğretmenlikti. Babası da Ali Şen'di İdealleri için Muş ve Malazgirt'te 3 yıl öğretmenlik yaptı. İstanbul'a geri döndüğünde işportacılık yapmaya başladı. Sürekli zabıtalardan kaçmaktan bıkan Şener Şen ardından sinema hayatına atılmaya karar verdi.

11. Bülent Ersoy
    1970 yılında Sunar konser bürosu Fikret Torun tarafından düzenlenen bir ses yarışmasında birinic olmuş ve karşılığında 1000 tl değerindeki ödülü alımıştır. Ardından Özlem Aile Gazinosu'nda 3 ay çalışmış ve ardından albüm çıkarmaya başlamıştır. Çok tutulan albümleri Bülent Ersoy'a şöhretin kapılarını açmıştır.

12. Mustafa Ceceli
    Ünlü şarkıcı Ankara üniversitesinde veterinerlik bölümünü kazanmış üçüncü yılında fakülteyi bırakıp tekrar sınava girmiştir. Ardından Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır. Buradan da hayali olan müziğe yönelmiştir.

13. Yılmaz Erdoğan
   Ünlü tiyatrocu anadolu ateşi kurucusu Mustafa Erdoğan'ın küçük kardeşidir. Zamanında İstanbul Üniversitesi İnşaat bölümünü kazanmış ancak Ferhan Şensoy'un Nöbetçi Tiyatro kadrosuna katılmasıyla üniversitesiyi yarıda bırakmıştır.

14. Sibel Can
    Kendisi sahne hayatına ilk olarak dansöz olarak başladı. Çıktığı turnelerde oryantalliğin yanında solistlik yapmaya da başladı. Ardından Maksim Gazinosu'nda çalışmaya başladı ve burada tanıştığı Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi insanlarla ilişkilerini arttırarak popüler oldu.

15. Gülse Birsel
   Sanatçı ismini annesinin (Semiha) ve babasının (Gültekin) adlarının ilk hecelerinin birleşiminden almıştır. Lise öğrenimini Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde yapmış ardından asıl hayali sinema olmasına rağmen ailesinin isteği üzerine Boğaziçi Üniversitesi'nde ekonomi okumuştur. Okul bitince de hayalini gerçekleştirmek için Colombia Üniversite'sinde sinema yüksek lisansı yapmaya karar vermiştir.


😂...............................😂


😂 Sizin de var mı böyle bildiğiniz ilginç şeyler?😂



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar